Käsketyn ravintoloiden määräaikaisen sulkemisen ajan Suomenlinnan Upseerikerhon ravintola toimii Take Away -periaatteella.

Ravintolasta voi noutaa Take Away- annoksia tiistaista-lauantaihin kello 16-20. Sisään ovikelloa soittamalla, 3. kerros.

Viikoittain vaihtuva menu julkaistaan kerhon Facebook-sivulla. Tilaukset mieluiten ennakkoon puhelimella 040-5601831.
Maksuvälineet: Kortit, käteinen.

 

***

 

Take Away-menu viikolle 14 (6.4.-10.4.)

Nyhtöpossu-avocadopita (L, FI) 12 €

Pitaleipä: vehnä, vesi, hiiva.
Nyhtö-porsaanniska (FI), chili,  paprika, soija, valkosipuli, tomaatti, etikka, siirappi, pippuri, juustokumina, savuaromi.
Salaatti, marinoitu puna- ja varhaiskaali, marinoitu punasipuli, avocado, chili, tomaatti, korianteri, lime, kuivattu sipuli (sis. vehnää).
Lime-majoneesikastike: kananmuna, öljy, sinappi, etikka, lime, sokeri, pippuri.

 

Lammas-lasagne (L, FI) 15 €

Lampaanjauheliha (FI) (n. 60 %), naudanjauheliha (FI) (40 %), vehnä, laktoositon maito, laktoositon voi, tomaatti, sipuli, valkosipuli, porkkana, varsiselleri, lihaliemiuute, mausteet. 

Tomaattisalaatti (Tomaatti, marinoitu punasipuli, chili, basilika, sokeri, etikka)

 

Munakoiso-tomaattipaistos ja halloumijuusto (L, G) 15 €

Munakoiso, halloumijuusto (L), tomaatti, sipuli, valkosipuli, yrtit, mausteet.

 

Kookos-mango-banaanismoothie 4 €

Kookosmaito, mango, banaani, sokeri, vesi.

 

***