Suomenlinnan Upseerikerho on suljettu jäsenkerho, mutta sen ravintolapalvelut ja sauna ovat olleet kaikkien varattavissa yksityistilaisuuksiin Suomenlinnan muiden palvelujen tavoin.
 
Suomenlinnan Upseerikerhon johtokunta on päättänyt avata kerhoravintolan palvelut myös muille kuin kerhon jäsenille vappuun asti. Olette lämpimästi tervetulleita nauttimaan kerhoravintolan antimista tästä päivästä alkaen. Kerhoravintolamme on auki tiistaista lauantaihin kello 1600 alkaen. Mikäli asiakkaita ei ole, ravintola suljetaan kello 2030. Anniskelu päättymisessä ja ravintolan aukioloajassa noudatetaan voimassa olevia rajoituksia.
 
Kerhoravintola on varautunut baarimenun mukaisiin aterioihin. Erikseen sovittaviin tilaisuuksiin menu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Ajantasaisen baarimenun löydätte kerhon Facebook-sivuilta, samoin kuin tiedot mahdollisesti poikkeavista aukioloajoista.
 
Ruokailemaan saapuvia pyydetään tekemään pöytävaraus sähköpostitse osoitteeseen ravintola@suomenlinnanupseerikerho.fi. Samana päivänä tehtävät yhteydenotot pyydetään puhelimitse 040 560 1831 kerhoravintolan aukioloaikana.
 
Syksyllä 2020 tehdyn sääntömuutoksen johdosta Suomenlinnan Upseerikerhoon on mahdollista hakea jäsenyyden lisäksi kannattavaa jäsenyyttä. Lisätietoja jäseneksi hyväksymisen ehdoista saatte kotisivuiltamme tai kysymällä kerholta. Mikäli olette kiinnostuneita liittymään Suomen vanhimman upseerikerhon jäseneksi tai olette miettineet yksityistilaisuuden järjestämistä kerhon tiloissa, on myös näistä asioista mahdollista keskustella kerholla.
 
Tervetuloa Suomenlinnan Upseerikerholle!
Johtokunta